11/07/22

Olesa s’incorpora al sistema tarifari integrat de la T-mobilitat de FGC i Renfe

A partir d’aquest mes de juliol, les persones usuàries de Renfe i FGC d’Olesa de Montserrat ja es poden beneficiar de la T-mobilitat, ja que s’han incorporat les zones 2 i 3 del sistema tarifari integrat.

Image
Imatge de la tarjeta T-mobilitat i al mòbil

La T-mobilitat ja permet viatjar a les corones 2 i 3 en àmbit ferroviari, és a dir, en les línies de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i de Rodalies de Catalunya. D’aquesta manera, Olesa de Montserrat se suma als 36 municipis de la zona de tarifa metropolitana, que comprèn tots els municipis de la zona 1 i alguns de la corona 2, on tots els modes de transport funcionen amb el nou sistema de validació sense contacte.

El desplegament de la T-mobilitat posa a disposició de les persones usuàries aquest sistema digital de títols de transport amb tecnologia sense contacte a totes les estacions de FGC i Rodalies Renfe fins a la zona 3. En el cas de FGC, inclou totes les estacions de la línia Barcelona-Vallès; i de la línia Llobregat-Anoia, es pot viatjar amb la T-mobilitat fins a Olesa de Montserrat, al ramal Manresa, i fins a Sant Esteve Sesrovires, al ramal Igualada. En el cas de Renfe, inclou les línies que passen per l'estació de Martorell. 

En aquest sentit, amb la T-mobilitat és possible viatjar en tren entre les tres primeres corones i fer transbordament en qualsevol operador de la xarxa ferroviària i en qualsevol servei de bus de la zona de tarifa metropolitana, però encara no es pot fer transbordament en les línies d’autobús de les corones 2 i 3. Les persones que necessitin dur a terme aquests transbordaments amb autobusos, o més enllà de la corona 3, hauran de seguir viatjant amb títols magnètics.  

 

Títols inclosos a la T-mobilitat

Els títols de transport inclosos son tots els que actualment ofereix ATM Barcelona fins a la corona 3: T-casual, T-usual, T-jove i T-familiar.

Les persones usuàries poden comprar els títols de 2 i 3 zones per diferents canals de la T-mobilitat:

La T-mobilitat pot ser en suport físic (targeta) o virtual (telèfon mòbil) de manera que es pot comprar i recarregar títols de transport i fer validació digital per accedir al transport públic.  

Consulteu aquí al detall com demanar la T-mobilitat