05/10/21

Nou canal de Telegram del servei d'atenció integral (SAI) al col·lectiu LGTBIQ+

El SAI també ha organitzat per a demà, dimecres, la primera trobada LGTBIQ+ del municipi. Serà a les 18.00 h a l'edifici dels Safaretjos.

Image
Imatge d'una pantalla de mòbil que posa al SAI et conviden a la primera trobada LGTBIQ+

El servei d’atenció integral (SAI) LGTBI+de l'Ajuntament d'Olesa estrena canal de Telegram amb l'objectiu de tenir un canal de comunicació directe no només amb les persones usuàries del servei, sinó amb totes les persones que ho vulguin. Les persones que se subscriguin al canal podran rebre informació de les activitats i convocatòries del SAI directament al seu mòbil. Qui s'hi vulgui subscriure, només s'ha de descarregar l'aplicació Telegram (des de Google Play als smartphones d'Android o des de l'App Store per als iPhones), instal·lar-la al mòbil, i des de la mateixa aplicació cercar el canal "SAI OLESA LGTBIQ+" i unir-s'hi. Si ja teniu l'aplicació instal·lada, us hi podeu afegir accedint amb el mòbil a l'enllaç https://t.me/saiolesa

La posada en marxa del canal de Telegram del SAI coincideix amb la convocatòria de la primera trobada LGTBIQ+ impulsada pel servei, durant la qual es volen explicar les accions que està realitzant el SAI, quina és la resposta que estan tenint i quines són les dificultats que també hi estan trobant. Alhora, la reunió pretén ser un punt de trobada on compartir i explicar necessitats i explorar línies d'actuació. La primera trobada LGTBIQ+ d'Olesa serà demà dimecres, 6 d'octubre, a les 18.00 hores, a l'edifici dels Safaretjos (C/Salvador Casas, 3).

Des del SAI s'anima a totes aquelles persones que vulguin conèixer o implicar-se en la lluita LGTBIQ+ al municipi que segueixin el nou canal de Telegram per poder estar-hi en contacte, o bé escriure a sai@olesademontserrat.cat en cas de voler contactar amb l'equip del servei. També animen totes aquestes persones a assistir a la reunió de dimecres.

Què és el SAI?

El SAI és un servei municipal gratuït que ofereix atenció, assessorament, acompanyament i informació confidencial a les persones LGTBIQ+, famílies, entorn, entitats o professionals, i sensibilització per al conjunt de la població treballant per a construir un poble lliure de LGTBI+fòbia. El servei pretén donar resposta a situacions de discriminació per raó d’orientació afectivosexual, identitat o expressió de gènere.

A qui s’adreça?

A totes les persones que busquin assessorament, acompanyament o informació entorn de les qüestions relatives a les diversitats afectivosexuals i de gènere, ja sigui per motius personals, professionals o formatius.

Què ofereix?

  • Assessorament i acompanyament a persones LGTBI+, familiars i entorn.
  • Assessorament i informació a professionals per a entendre la diversitat afectivosexual i de gènere i/o abordar la discriminació per motius d’orientació afectiva o sexual, identitat o expressió de gènere.
  • Suport i acompanyament per a presentar incidències i denúncies relacionades amb la discriminació per motius d’orientació afectivosexual, identitat i expressió de gènere.
  • Gestió i tramitació del canvi de nom en la targeta sanitària.
  • Suport tècnic i logístic a entitats, grups o col·lectius LGTBI+ d’Olesa i facilitació d’espais de trobada.
  • Informació i divulgació de material per a la sensibilització i contra la LGTBI+fòbia.

Com podeu contactar-hi?

Adreça: c/ Salvador Casas, 3, Olesa de Montserrat.

Telèfon: 93 778 00 50 ext.3500

Correu electrònic: sai@olesademontserrat.cat

Horari d’atenció:

Dimecres de 15-19h