30/11/23

Les Nits d'Espelmes: Música en un ambient màgic al Centre Cultural Cal Puigjaner

L'espectacle promet ser un esdeveniment musical que ofereix una experiència única als habitants d'Olesa de Montserrat i als seus visitants, combinant la màgia de l'ambient amb la grandesa de músics reconeguts.

Image
Baner de Nit d'Espelmes

Dissabte 2 de desembre els veïns i visitants d'Olesa de Montserrat tindran l'oportunitat de viure una experiència musical inèdita amb l'inici del programa "Les Nits d'Espelmes". L'Espai Celler del Centre Cultural Cal Puigjaner serà l'escenari d'aquest programa, una proposta que converteix l'ambient en un espai íntim i acollidor, il·luminat exclusivament per la llum d'espelmes.

Des de la seva inauguració, s'han dut a terme diferents activitats per donar a conèixer l'espai com són activitats infantils, exposicions, visites guiades i concerts. Nit d'Espelmes permet presentar l'espai del Centre Cultural Cal Puigjaner sota un prisma diferent. El regidor de Patrimoni, Turisme i Memòria Històrica de l'Ajuntament d'Olesa, Xavier Rota, comenta que "és tracta d'aprofitar la relació d'ambient que creen les espelmes LED amb la música de grans músics i un ambient singular."

Audio file

El programa s'inaugurarà aquest dissabte dia 2 amb una presentació a càrrec del pianista Lorien Santana, reconegut per la seva vinculació a Olesa com a organista de la parròquia, que anirà acompanyat del violinista Rubén Herrera. El 9 de desembre, el cicle continuarà amb un tribut a Ludovico, interpretat per Mateu Peramiquel, un pianista de gran renom a nivell nacional que, segons Rota, "la seva qualitat fa que sigui una proposta quasi obligatòria per a un concert d'aquestes característiques".

Audio file
Cartell dels concerts Nit d'Espelmes

L'aforament de l'espai limita al públic a 85 persones, per això es va decidir fer dos passis de cada concert. Les entrades per a aquests concerts s'han posat a disposició al preu simbòlic de 4 €.  Actualment s'han esgotat les entrades per als primers passis de cada concert. El regidor explica que "aquest preu s'ha establert per evitar que la gent reservi entrades i després no es presenti, una pena per aquells que realment desitgin gaudir de l'espectacle".

Audio file

Les portes s'obriran 20 minuts abans del concert i es demana puntualitat, ja que un cop comenci l'espectacle, no es permetrà l'accés. Les entrades es poden prereservar a través de la plataforma Vivetix, però s'han d'anar a pagar i recollir a la recepció de la Casa de Cultura els dies 30 de novembre i 7 d'octubre. L'horari de recollida de les entrades és de 10 a 13 i de 17 a 20 h.