29/09/20

La Policia Local celebra la diada de Sant Miquel amb el lliurament de reconeixements (2)

Avui, dia de Sant Miquel, patró de la Policia Local, s’ha fet un acte institucional de reconeixement a la tasca de tot el cos d’agents, sobretot per la seva forta implicació arran de la pandèmia pel coronavirus. Un total de 18 agents han rebut distincions per les actuacions més destacades que han dut a terme el darrer any.

Image
La Policia Local celebra la diada de Sant Miquel amb el lliurament de reconeixements (2)

 

L’acte institucional del Dia de la Policia Local d’Olesa ha tingut lloc aquest matí a l’edifici de L’Escorxador, amb la presència d’una cinquantena  d’agents de la Policia Local, Mossos d’Esquadra, el regidor de Seguretat Ciutadana, Jordi Martínez; i l’alcalde d’Olesa, Miquel Riera.

Feia 13 anys que no se celebrava aquest acte de reconeixement al cos de policia. L’acte ha començat amb la formació de la plantilla i tot seguit han tingut lloc els parlaments institucionals, el lliurament de reconeixements i distincions i una conferència final a càrrec del professor i assessor d’empreses Emili Duró, sobre la felicitat i l’actitud en el treball.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Jordi Martínez, ha volgut destacar i agrair la tasca duta a terme pel cos de policia especialment durant la crisi sanitària del coronavirus i també en la feina del dia a dia com a policia de proximitat i de resolució de conflictes veïnals: "volem agrair tota la feina feta especialment des del mes de març. Us volem traslladar també les felicitacions de molts veïns i veïnes, per la vostra feina de policia de proximitat, per la vostra feina del dia a dia perquè esteu constantment lidiant en conflictes veïnals. El reconeixement és una feina molt lenta però poc a poc aneu aconseguint el reconeixement constant de la ciutadania i aquest és el camí a seguir".

Al seu torn, el cap de la Policia d’Olesa, Isaac Aymerich, també ha felicitat la feina dels agents i ha volgut destacar que, arran la pandèmia, s’ha posat de manifest la bona feina a nivell personal i també com a organització. També ha destacat la importància de la col·laboració entre cossos, especialment amb els Mossos d’Esquadra de l'ABP de Martorell: "aquest any ens ha posat a prova com a persones però també com a organització i podeu estar-ne molt orgullosos. Aquesta crisi ha sigut tot un repte però també una oportunitat per ser millors, per reinventar-nos, per transmetre els nostres valors".

L'alcalde d'Olesa, Miquel Riera, també s’ha sumat als agraïments als agents de policia i ha destacat la seva important tasca de servei públic, de policia de proximitat i també la feina administrativa en un any tan difícil amb la crisi sanitària: "som un equip amb un únic objectiu compartit que és el de servei públic. Avui fem mencions d'actes individuals destacables però el major premi és l'acte col·lectiu. Us volem traslladar un agraïment per ser-hi dia a dia i sobretot en aquest any tant difícil".

Tot seguit s'ha fet el lliurament de reconeixements als agents per accions destacades dutes a terme al municipi. Han estat un total de 18 agents felicitats per la seva tasca de servei de la ciutadania durant el darrer any, agents que han intervingut en delictes contra la salut pública, en conflictes veïnals i fins i tot per salvar la vida a un nadó que es va quedar inconscient.

També s’ha fet un reconeixement als agents que han aprovat com a funcionaris de carrera al cos i s’ha lliurat un obsequi als i les agents que han estat pares i mares aquest darrer any.