11/01/22

L'empresa d'autobusos TGO estrena una App que permet veure l'estimació de pas a les parades

La nova aplicació permet als usuaris i usuàries consultar horaris i recorreguts, marcar-los com a preferits i, en el cas de la línia M3 d’Olesa a Esparreguera, consultar en temps real la ubicació de l’autobús i els minuts que falten perquè passi per cada parada.

Image
Autobus TGO

L’empresa d'autobusos olesana TGO DX, del GrupTG DX, ha estrenat aquest mes de gener una nova aplicació per a dispositius mòbils que permet als usuaris i usuàries consultar els horaris i els recorreguts de totes les línies d'autobús, però també saber l’estimació teòrica de pas dels autobusos per les parades. En el cas de la línia M3, que fa el servei d’Olesa a Esparreguera, també permet saber en temps real en quin punt es troba l’autobús i quants minuts falten perquè passi per la seva parada. 

Gràcies a una plataforma específica i una App, els passatgers poden seleccionar l’horari i parada, i així disposar de servei de mobilitat a zones de baixa densitat de població o de difícil accés. Carme Pros, CEO de l'empresa, ha explicat que "el bus a demanda és la mobilitat del futur. Permet posar el servei de bus a zones on no hi arriba per la poca demanda que tenen o la seva dificultat d'accés", i ha afegit "és molt fàcil de fer servir. La gent es baixa l'App, selecciona l'hora i la parada que desitja. Automàticament es genera un codi QR que en pujar a l'autobús, valida el conductor. Es poden fer tantes reserves com es vulgui". 

D’altres utilitats que permet aquesta App és etiquetar rutes com a “preferides” per tal de poder consultar-les amb rapidesa i conèixer les possibles incidències i modificacions que puguin patir puntualment les línies de TGO DX.

L'aplicació es pot descarregar a través d’Android i Apple (iOs).

 

100 anys de TGO DX

TGO DX celebra enguany el seu centenari. L'empresa d'autobusos arriba als cent anys com una empresa que ha evolucionat i s’ha anat adaptant al llarg dels anys. La història de TGO és un recorregut ple de canvis, especialment a nivell tecnològic als darrers anys. Es destaquen la digitalizació, la posada en marxa de la primera línia d’autobusos elèctrics entre Olesa i Esparreguera, el servei de bus a la demanda i el Bus Bike, un servei singular adreçat principalment per a grups de ciclistes. L’avantatge d’aquest servei és comptar amb un remolc i microbusos que poden acompanyar-los a les seves sortides en grup i transportar les bicicletes en certs trams.

Carme Pros, explica l'èxit d'aquest cents anys de servei de l'empresa és deu a que "tenim els clients molt fidelitzats. L'èxit d'aquest 100 anys és l'experiència que tenim en el sector, i sobretot, l'equip humà, 165 famílies, que hi treballen al grup".

TG Direxis agrupa diferents empreses com TGO, S.A. Masats, la recentment incorporada Autos Castellbisbal i l’agència de viatges TG Travel. El grup opera a les comarques del Baix Llobregat, del Vallès Occidental, del Bages, de l’Anoia i del Barcelonès. A dia d’avui, TG-DX supera els 1700 treballadors, una flota de gairebé 670 vehicles i més de 47 milions d’usuaris anuals.