11/05/23

Nova edició de l'Estiu Jove, del 3 al 28 de juliol

Les inscripcions es poden fer des del proper dilluns 15, fins el 31 de maig.

Image
Cartell Estiu Jove 2023

Dilluns s’obre el període d’inscripcions per a una nova edició de l’Estiu Jove, un programa adreçat a joves de 12 a 16 anys organitzat pel Departament de Joventut de l'Ajuntament d'Olesa, que es farà al mes de juliol.

L’Estiu Jove és un espai de lleure per a joves de 1r a 4t d’ESO (o equivalent) d’Olesa, que pretén complementar l’educació formal i familiar amb una oferta educativa lúdica i adreçada a les necessitats d’aquest col·lectiu. 

Els joves podran gaudir amb activitats dissenyades per ells mateixos durant el mes de juliol. De fet, un dels segells d’identitat de l’Estiu Jove és que les activitats que s'organitzen es decideixen per consens entre els participants a l’inici del programa. Sempre des d’una vessant pedagògica, es tracten els principals temes que afecten el jovent, a través de tallers i de diferents dinàmiques que es coordinen entre diferents departaments de l’Ajuntament.

L’Estiu Jove tindrà lloc del 3 al 28 de juliol, amb l’Escorxador com a espai central. L’horari és de matins, de les 10. h a 13 h, i un dia a la setmana l’activitat es fa fins a les 18 h.

El preu per a tot el mes de juliol és de 50,65 €. Està finançat mitjançant la prestació del servei de cura per a nenes i nens dels 0 als 16 anys del Departament d'Igualtat Feminismes de la Generalitat de Catalunya. 

Les places són limitades (34) i per a l’assignació es tindrà en compte, en primer lloc, els criteris vinculats a la Subvenció de prestació del servei de cura per a nenes i nens dels 0 als 16 anys del Departament d'Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya; i en segon lloc, l’ordre d’inscripció a l’activitat. Un cop assignada plaça es convocarà a una reunió informativa.   

Inscripcions presencials i telemàtiques                             

Les inscripcions es poden fer a partir de dilluns de manera presencial a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) demanant cita prèvia, o bé en línia a través de l'apartat Tràmits de la Seu electrònica del web municipal (cercant els tràmits de Joventut). Amb la sol·licitud cal adjuntar el DNI i la targeta sanitària del jove, així com el DNI del pare, mare o tutor.

Per a més informació o resoldre dubtes podeu enviar un missatge al Departament de Joventut a través dels seus comptes d’Instagram o Facebook.