10/07/23

Domènec Paloma: “seguirem treballant per impulsar l'arribada de noves empreses a Olesa de Montserrat"

El 2n tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica i Activitats de l’Ajuntament d’Olesa, Domènec Paloma, ha afirmat que treballarà per donar impuls a la indústria i el comerç local i així crear riquesa i ocupació. 

Image
Domènec Paloma, regidor de Promoció Econòmica i Activitats de l’Ajuntament d’Olesa

El regidor de Promoció Econòmica i Activitats de l’Ajuntament d’Olesa, Domènec Paloma, ha destacat que el desenvolupament econòmic del municipi és un dels punts essencials del programa electoral de Junts per Olesa i per aquest motiu  “he assumit la regidoria de Promoció Econòmica, tot un repte que començo amb molta il·lusió".

Paloma ha afirmat que “per crear riquesa i ocupació, s’ha de potenciar l’arribada de noves empreses” i ha avançat que la punta de llança de la seva gestió serà fomentar "l’adequació dels polígons industrials del municipi i aprofitar la finestra d’oportunitat que obre el nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM), que atorga seguretat jurídica als polígons, i també l’obertura de la B-40, que connectarà Olesa amb la zona industrial del Vallès".

Audio file

El regidor també ha destacat que, durant aquest mandat, se seguirà donant suport al comerç local i al Mercat Municipal "amb noves eines que permetin una gestió enfocada als nous models de consum". 

Audio file

En l’àmbit del foment de l’ocupació, Paloma ha manifestat la voluntat de promoure iniciatives destinades, de manera prioritària, a persones desocupades que formen part de col·lectius amb més risc d’exclusió laboral o social. El regidor també ha destacat que, des del Departament de Promoció Econòmica, s’impulsaran les formacions per a joves que estan en recerca de la seva primera feina.

Audio file

El regidor de Junts per Olesa assumeix aquest mandat la regidoria de Promoció Econòmica i Activitats després de quatre anys al capdavant d'Esports. Domènec Paloma ha assegurat que la regidoria “queda en bones mans a càrrec de l’alcalde, Jordi Parent, que donarà continuïtat a molts dels projectes que han quedat pendents”. 

Audio file

Quant al govern tripartit, Paloma ha assegurat que “ara som un equip de govern i s’han d’oblidar els partidismes. Som un grup de persones que ha de tirar endavant la gestió d’un poble de 24.000 habitants”. 

Tècnic superior en automoció i especialista en Gestió i Administració d’Empreses

Nascut a Olesa de Montserrat, Domènec Paloma és tècnic superior en automoció i té estudis en Gestió i Administració d’Empreses. És militant de CDC de 2004 a 2016, actualment de Junts per Catalunya, president de l'executiva local de CDC de 2008 a 2015, membre de l'executiva comarcal de CDC dels anys 2012 a 2015, i regidor a l'Ajuntament d'Olesa des del 2011. En el mandat 2019-2023 va ser regidor d'Esports. Actualment és regidor de Promoció Econòmica i Activitats. 

President de l'entitat de Tir amb Arc Olesa des de l'any 2006 al 2012, també ha estat delegat d’esportistes amb discapacitat física a la Federació Catalana de Tir amb Arc (FCTA) durant els anys 2007 al 2010 i membre de la junta directiva de l'EFO de l'any 2010 al 2015.

En l'àmbit de comptecions esportives, ha estat campió de la lliga Catalana de Tir amb Arc l'any 2010, subcampió d’Espanya de Tir amb Arc l'any 2009, i amb Motocicleta, modalitat Enduro, ha estat tres cops subcampió d’Espanya i dos cops subcampió de Catalunya del 1986 a 1991.