26/08/20

Detinguts tres joves per robatoris a botigues de telefonia d'Olesa i Castelldefels

Dos dels presumptes lladres van robar  els dies 29 de juliol i el 12 d'agost dos establiments del sector del nostre municipi.

Image
Detinguts tres joves per robatoris a botigues de telefonia d'Olesa i Castelldefels

 

Els Mossos d'Esquadra van detenir el dia 13 d'agost a tres joves de nacionalitat romanesa, de 19 i 20 anys, com a presumptes autors de diversos robatoris a la comarca.

Els fets van succeir el mateix dia de la detenció, cap a les 02:30 hores de la matinada, quan els agents van tenir coneixement d'un robatori a una botiga de telefonia, al municipi de Castelldefels.

Posteriorment els agents van aturar un vehicle, que coincidia plenament amb la descripció facilitada pels testimonis dels fets, amb tres ocupants al seu interior.

Durant l'escorcoll, els agents van localitzar una bossa amb cinc telèfons mòbils d'alta gamma, amb els sistemes d'alarma trencats, 170 euros en efectiu i diverses eines per cometre robatoris, com per exemple tenalles, una destral i guants.

Investigadors de la comissaria de Martorell van aconseguir identificar dos dels detinguts com a presumptes autors de dos robatoris amb força més, a establiments de telefonia, comesos amb el mateix modus operandi, el 29 de juliol i el 12 d'agost al nostre municipi.

Els tres arrestats, amb onze antecedents anteriors de la mateixa tipologia delictiva, van passar a disposició judicial del Jutjat de Guàrdia de Gavà i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.