13/06/23

Premi per a dos negocis i un institut d'Olesa al 12è Concurs d'Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord

El concurs està impulsat pels Departaments de Promoció Econòmica dels Ajuntaments d'Olesa de Montserrat, Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires, dins el programa "Fem xarxa, fem empresa".

Image
Premiats al 12è concurs d'iniciatives empresarials del Baix Llobregat Nord

El Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de Martorell va acollir ahir, dilluns, l'acte de lliurament del 12è Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord, impulsat pels Departaments de Promoció Econòmica dels Ajuntaments d'Olesa de Montserrat, Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires, dins el programa "Fem xarxa, fem empresa". L'alcalde en funcions d'Olesa, Miquel Riera, i el regidor en funcions de Promoció Econòmica, Didac solà, van assistir a l'acte, en què dos negocis olesans, Neonatura i Transports Generals d'Olesa, i l'institut Daniel Blanxart van ser entre els guardonats. 

En total s'hi havien presentat 55 candidatures de 40 empreses, i 15 més de set instituts de la zona. Els premis volen reconèixer totes aquelles persones que han decidit tirar endavant un projecte empresarial i hasn comptat amb el suport dels serveis d’assessorament d’empreses dels ajuntaments de la comarca. El concurs també premia l’esperit emprenedor del jovent. Els premis per a cadascuna de les categories són de 2.000 € per a l’empresa guanyadora i de 1000 € per a la segona classificada. Així mateix, la categoria a millor idea jove de negoci rep un premi de 2.250 € (repartit entre els centres d’ensenyament i l'alumnat participant) i la publicació de la millor idea jove de negoci al diari La Bústia.

Aquests són els premis atorgats en les diferents categories:

Millor empresa creada a partir de l´any 2020

  • Primer premi: LA FIGAFLOR d´Abrera
  • Segon premi: LULTRAVIOLETA d´Esparreguera

Millor empresa en relleu de negocis

  • Primer premi: NEO NATURA d’Olesa de Montserrat
  • Segon premi:  AUTOSERVEI ROIG de Martorell

Millor empresa en compromís amb l´eficiència energètica i la sostenibilitat

  • Primer premi: SANESECO de Sant Esteve Sesrovires
  • Segon premi:  TRANSPORTS GENERALS D´OLESA d’Olesa de Montserrat

Millor idea jove de negoci:

  • Primer premi:  RECORD´ART de l’INS EL PUIG d´Esparreguera
  • Segon premi:  FELNA NATURE de l’INS EL CAIRAT d´Esparreguera
  • Tercer premi:  ECO KASKO de l’INS DANIEL BLANXART d’Olesa de Montserrat

El concurs s’emmarca en el programa “Fem Xarxa, Fem Empresa”, que permet oferir un seguit d’accions, cursos i tallers gratuïts destinats a empreses i emprenedors de la zona nord del Baix Llobregat pensats per potenciar l'esperit emprenedor a la comarca, dinamitzar el teixit empresarial i potenciar i reforçar les capacitats dels empresaris amb sessions de coaching i altres tècniques innovadores.