Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

RISC PÈRDUA D'HABITATGE

Des de l’Oficina Local d'Habitatge (OLH) es treballa per establir vincles i facilitar els recursos disponibles a les famílies del municipi que tenen problemes per al pagament del lloguer o del préstec hipotecari, amb la finalitat d’evitar, en la mesura que sigui possible, la pèrdua del seu habitatge habitual i permanent.

 

Servei d'intermediació en deutes de l'habitatge (SIDH)

 

És un servei gratuït d’informació, assessorament i intermediació per a les persones o famílies amb problemes per afrontar deutes hipotecaris sobre el seu habitatge habitual, que presta la Diputació de Barcelona en col·laboració amb l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, els ajuntaments i els consells comarcals, i amb la participació dels col·legis d’advocats.

 

El servei està ubicat al despatx 1 de la planta 2 del Centre Cultural de Martorell, a la plaça de les Cultures. Els interessats residents a Olesa de Montserrat que vulguin fer ús d’aquest servei, poden adreçar-se a l’Oficina Local d'Habitatge de Martorell, demanant cita prèvia al telèfon 937 750 050 (ext. 6987). Adreça: Plaça de la Vila, 7A. Horari d'atenció: dilluns, dimarts i dijous de 9 a 13:30 i dimecres de 9 a 19h.

 

Per informar-vos sobre els serveis que presta, els requisits d’accés i la documentació necessària, podeu consultar-lo aquí

  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • Telegram_petit.png
  • RSS
  • Youtube-32x32.png
  • linkedin-32x32.png
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
ajuntament@olesademontserrat.cat
Reconeixement AOC Logo Infoparticipa
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional