Image
Vanesa Carrasco, Ciutadans

Sra. Olga Vanesa Carrasco Rodríguez

Ciutadans

Regidora

Pertany al govern?: No

Nascuda a Barcelona el 6 de febrer de 1977, és veïna d’Olesa de Montserrat des de fa més de 30 anys, on han nascut els seus dos fills.

La seva trajectòria política es va iniciar al 2017 com a afiliada al partit de C’s Partido de la Ciudadania, i poc després va ser nomenada responsable de xarxes socials de l’Agrupació Municipal C’s d’Olesa de Montserrat i membre de la junta local.

Amb estudis tècnics al sector de la sanitat i a la branca d’administració i empresa, des de fa 11 anys treballa com a tècnica especialista en qualitat a una multinacional del sector sanitari, a l’àrea de Retal Excellence. Anteriorment, va treballar com a audioprotesista a la mateixa empresa, on té una antiguitat de 14 anys.

Disposa d’àmplia formació per a la millora del desenvolupament individual i el lideratge, en gestió de conflictes i negociació, comunicació i gestió d’equips, entre d’altres. Actualment està cursant anglès a la IOC.

És regidora a l'Ajuntament d'Olesa des del 2019.

Es defineix com una persona sincera, treballadora i compromesa amb allò que fa, amb habilitats comunicatives i narratives.